По обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив е осъден Благовест Молев,

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив е осъден Благовест Молев,
Коментари Харесай

Вижте присъдата на травестита от Кючука, четат я пред целия блок!

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив е наказан Благовест Молев, на 30 години, за това, че е направил деяние за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст – закононарушение по член 149 алинея 1 от Наказателния кодекс, и за това, че се заканил на другиго с ликвидиране и това би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му – закононарушение по член 144 ал.3 прочие 1 по отношение на алинея 1 от Наказателния кодекс, и за това, че незаконно е развалил непознати движими движимости – закононарушение по член 216 алинея 1 от Наказателния кодекс и за това, че при изискванията на продължавано закононарушение е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – закононарушение по член 325 ал.1 по отношение на чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд Пловдив му наложи наказване от 3,8 години " отнемане от независимост “ при първичен общ режим и публично неодобрение, което следва да се извърши, като се прочете присъдата пред живущите в блока, където е живял Благовест.

По делото е открито, че на 13 юли 2016 година в Пловдив, във вход на жилищен блок, Благовест направил блудствени дейности с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в 1 районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. На 18 септември 2016 година в Пловдив, в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на апартамент на негова съседка, счупил звънеца и отправил заплашителни изрази към дамата: " Този път ще те убия, ще те размажа. Сега влизам и никой няма да може да те избави “. На 21 октомври 2016 година в Пловдив, в жилищен блок, развалил вратата на жилището на същата съседка, като отправял мощни удари с крайник и засегнал целостта на лайсната и секретната ключалка. Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд-Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР