По обвинителен акт на Районна прокуратура - Казанлък е осъден

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура - Казанлък е осъден
Коментари Харесай

Затвор за мъж, изпочупил автогарата в Казанлък

По обвинителен акт на Районна прокуратура - Казанлък е наказан 36-годишен мъж с букви А.Й. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Той е упрекнат за това, че на 21 юли 2014 година в Казанлък е направил непристойни дейности, като е отправил нецензурни думи, счупил стъклото на входната врата на чакалнята на автогара и стъкло на кафе-аперитив, като действието съставлява рисков рецидив.

Районен съд - Казанлък е наложил на А.Й. наказване от една година и шест месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим, като присъдата е влезнала в действие.

На 21 юли 2014 година А. Й. своеволно напуснал болница и отишъл в региона на Автогарата в град Казанлък. Влязъл в чакалнята и без забележима причина почнал да крещи, да ругае и заплашва. С крайник ритнал и счупил стъклото на входната врата на помещението. След това обвиненият избягал към намиращия се до автогарата кафе-аперитив. В заведението била една от работничките.

Чувайки мощни викове и крясъци, тя излязла от кухнята на заведението, с цел да види какво става. Видяла А.Й., който крещял: "Ще ви избия всичките ".

Той взел от масата на клиенти две полупълни бутилки със сок, хвърлил ги и ги счупил на земята. Същото направил и с чаша от масата. Клиент се опитал да се намеси, само че А.Й. го изблъскал и се насочил към изхода на кафенето. Излизайки, с крайник ритнал и счупил едно от стъклата от остъклението на входната врата, след което избягал.

Междувременно очевидец се обадил на тел. 112 и на място пристигнали полицейски чиновници, които задържали А.Й. Той е бил осъждан преди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР