По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пловдив е осъден

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пловдив е осъден
Коментари Харесай

Районна прокуратура Пловдив осъди 24-годишен педофил

 По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пловдив е наказан 24-годишен мъж, употребявал профил в обществена мрежа на 10-годишно дете за осъществяване на блудствени дейности

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пловдив – Териториално поделение – Карлово е наказан К.В., на 24 година, за това, че на неустановена дата в края на месец ноември 2018 година в Карлово посредством осведомителна технология – обществена мрежа и приложение, употребявайки потребителско име, е открил контакт с 10-годишно момиче, като е употребявал информация, показана в профила й, за осъществяване на блудствени дейности – закононарушение по чл.155а, ал.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд – Карлово е наложил на К.В. наказване от 1 година и 8 месеца " отнемане от независимост “ условно с изпитателен период от 3 години и " санкция “ в размер на 5 000 лв.. Делото е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване. К.В. е признал виновността си и всички обстоятелства и условия в обвинителния акт.

По делото е открито, че К.В. и малолетното момиче се срещнали посредством профилите си в обществена мрежа. К.В. изискал от детето да изпрати свои фотоси, като след това упорствал и за среща за да извърши блудствени дейности. Бил е подаден сигнал в полицията и формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР