По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-ХасковоЗверството – заради изгорели наденички17

...
По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-ХасковоЗверството – заради изгорели наденички17
Коментари Харесай

17 години затвор за убийство с френски ключ

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Хасково
Зверството – поради изгорели наденички

17 години затвор при непоколебим режим получи от Хасковския областен съд 55-годишният Петко Панков, който преби до гибел хазяйката си с френски ключ.

Зверството бе осъществено на 26 юни 2020 година в Димитровград. До кръвопролитието се стигнало поради прегорели наденички.

Във съдбовния ден Петко Панков изпил няколко ракии и помолил хазяйката си Диана Тодорова (62 г.) да наглежда скарата му, до момента в който отскочи до близкия магазин. Жената обаче се залисала и надениците прегорели. Това разярило Петко и той почнал да постанова жертвата с френски ключ. Удрял я безмилостно по цялото тяло. След като видял, че дамата е в безсъзнание, се обадил на незабавния телефон.

Пред пристигналите служители на реда и медици той обяснил, че като се прибрал заварил хазяйката си цялата в кръв. Лъжата му обаче не предходна пред криминалисти те бързо го уличили за убийството. Тестът с дрегер на място посочил, че той имал 1,5 промила алкохол. Панков има богато престъпно и правосъдно досие зад тила си. Бил е осъждан за закана за ликвидиране, за обири и шофиране в нетрезво положение.

Присъдата може да се апелира пред Апелативен съд–Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР