По необичен начин посрещнаха Нова година 21 американци, които заседнаха

...
По необичен начин посрещнаха Нова година 21 американци, които заседнаха
Коментари Харесай

Ужас! 21 души посрещнаха 2022 г. в кабинка над бездната

По необичен метод посрещнаха Нова година 21 американци, които заседнаха в кабинков въжен превоз в ски курорта „ Сандиа Пийк “ в южната част на Скалистите планини в щата Ню Мексико, съобщи бТВ.

Сред заседналите имало огромен брой чиновници на компанията, която поддържа лифта, както и обслужващ личен състав от ресторанта на курорта, които тъкмо били завършили работа.

Малко откакто се качили на лифта в 21:00 ч. проектите им за посрещането на Нова година внезапно се трансформирали. Двете кабинки заседнали, а повода, съгласно управата на курорта, била образуването на лед по въжетата на лифта и мощният вятър, който довел до тяхното заплитане.

Към 23:00 ч. заседналите осъзнали, че няма да отброяват оставащите минути до 2022 година, а часовете до тяхното избавяне.

Спасителни екипи от Албукерке почнали работа по спасяването на заседналите при извънредно сложни метеорологични условия, а след това в акцията се присъединили и хеликоптери.

Операцията се увенчала с триумф, само че една в следобедните часове на 1 януари. Добрата новина е, че няма нито един потърпевш пасажер на лифта, оповестяват от компанията поддържаща въжената линия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР