По-малко от шест месеца остават до перлата в короната на

...
По-малко от шест месеца остават до перлата в короната на
Коментари Харесай

Билетите за Night of the jumps в продажба от утре

По-малко от шест месеца остават до перлата в короната на веригата Grand Prix Bulgaria, а точно финалният кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл – Вечерта на скоковете, който ще се организира в Арена Армеец, град София. След съвсем четиригодишно спиране, едни от най-смелите мотоциклетни състезатели ще си дадат среща в сърцето на столицата ни, с цел да забележим най-хубавото от международния фристайл в офроуд условия.

До момента, България е била хазаин на това влиятелно съревнование общо пет пъти, като неведнъж е печелила наградата за " Най-добър Организатор ", отличие за което ще се борим и на 14 декември тази година.


Дванадесет е броя на състезателите, които ще забележим тази година в Арена Армеец, като сред тях са международният първенец Майкъл Мелеро (Испания), Роб Аделберг и Пат Боуден (Австралия), добре познатите ни Хавиер Вилегас (Чили) и Петър Пилат (Чехия), както и едно от новите имена в шампионата този сезон Адам Джоунс (САЩ). Състезанието в София включва в своята стратегия общоприетите за Световния шампионат подготовка (12 състезатели) и Финал (6 състезатели), спомагателните надпревари Race&Style, Best Whip, Highest Jump, като сега се договаря за един относително нов жанр в директните борби сред двама състезатели - Synchro (паралелно осъществяване на трикове от двама състезатели).

От сряда - 20 юни в мрежата на Ивентим започва продажбата на билети за надпреварата. След 01.09.2019 година цените им ще бъдат увеличени с 20%. Деца на възраст до седем години ще могат да бъдат част от шоуто без входна такса (без обезпечена седалка).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР