По-малко от половин час след началото на днешното парламентарно заседание

...
По-малко от половин час след началото на днешното парламентарно заседание
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Депутатите почнаха и излязоха в почивка

По-малко от половин час след началото на днешното парламентарно съвещание от ПГ на „ Възраждане “ желаеха от ръководителя на Народното събрание 30 минути отмора, само че той даде 15 мин.

Първа точка от дневния ред на депутатите ще бъдат разисквания в региона на нуклеарната енергетика, заради което от „ Възраждане “ пожелаха да изслушат отрасловия министър Румен Радев.

В началото на днешното парламентарно съвещание народните представители вмъкнаха в дневния си ред и точка, касаеща измененията в Наказателно-процесуален кодекс, и гласоподаваха удължение на работното си време до приемането на двете точки и приключването на парламентарния надзор.

В парламентарния надзор ще вземат участие министър председателят Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел. Денков ще дава отговор на запитване от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на развиването на изкуствения разсъдък у нас.

„ Възраждане “ слагат въпроси за признатите от държавното управление условия за отчасти влизане в Шенген и процедурата по връщане на лица от Австрия.

Вицепремиерът Габриел ще отговори на въпрос за закриване на Руския културно-информационен център в София.

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР