По-малко от половин час остава до гласуването на вота на

...
По-малко от половин час остава до гласуването на вота на
Коментари Харесай

Димитър Главчев пред БНТ: Вотът на недоверие е несъстоятелен

По-малко от половин час остава до гласуването на вота на съмнение, само че той наподобява превдварително решен, тъй като Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които обявиха, че ще гласоподават „ за “, нямат задоволително депутати, с цел да бъде признат вотът. Пред репортера на Българска национална телевизия Надежда Василева някогашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев съобщи, че вотът на съмнение, който следва да бъде гласуван по-късно през днешния ден, е неплатежоспособен.


Вотът е неплатежоспособен, съобщи Димитър Главчев пред камерата на Българска национална телевизия. Може би това е в действителност цикличност - решили са на конгреса да вкарат избор на съмнение и си извършват обещанието, добави той.
Димитър Главчев, ГЕРБ: Който е гледал, знае какво представляваше дебатът, който не го е гледал, не е изгубил нищо. Темата за корупцията е постоянно зелена, всяко едно държавно управление може да бъде подложено на подобен избор на съмнение. И жителите знаят, че никой до момента не се е справил с този проблем.
Вижда се, че по ръководство на ГЕРБ чувството за корупция е най-ниско, съобщи Главчев, само че това не би трябвало да удовлетворява болшинството, доказателство за което е импортираният антикорупционен закон, добави той. Вотът на съмнение е парламентарен инструмент, добави той.
Димитър Главчев, ГЕРБ: Всичко може да се чака. Председателството е опция България да се сложи в някаква светлина в Европа. Дали ще се покаже в добра светлина, или в неприятна, зависи от нас политиците. Задача на политиците е да покажат положителните черти на България. Обикновеният човек се интересува повече от това до какъв брой се усъвършенства животът му.
Главчев изрази увереността си, че държавно управление ще успее да изкара целия си 4-годишен мандат.
 НА ЖИВО: Народното събрание гласоподава вота на съмнение към държавното управление НА ЖИВО: Народното събрание гласоподава вота на съмнение към държавното управление
Първа точка от дневния ред на депутатите през днешния ден е гласуването на вота на съмнение към кабинета. Той беше импортиран от Българска социалистическа партия предходната седмица с претекстове неспра...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР