По-малко от месец, след като Кирил Петков стана министър-председател, вече

...
По-малко от месец, след като Кирил Петков стана министър-председател, вече
Коментари Харесай

Ивайло Дражев гневен пред ПИК на Кирил Петков заради зеления сертификат: Искаме отстраняването му! Дискриминира и разделя хората - след 15 януари всички на площада

По-малко от месец, откакто Кирил Петков стана министър-председател, към този момент се чуват апели за неговата оставка. До момента най-настоятелни са от Сдружение " Моя страна България ", които към този момент са инициирали събирането на подписка и петиция, с които ще изискат, Петков да бъде отхвърлен от поста.

Новината заяви особено за ПИК предприемачът Ивайло Дражев, който е член на въпросното съдружие с нестопанска цел.

Причината е зеленият документ, който беше въведен от Стойчо Кацаров и имунизациите и имунизацията у нас.

Едно изявление на Ивайло Атанасов:

- Г-н Дражев, от съдружие с нестопанска цел " Моя страна България ", ще желаете отстраняването на Кирил Петков от поста министър-председател. Каква е повода?
свързани новини122727на 25.12.2021
- Още с въвеждането на документ, бяхме една от организациите, приказвам за " Моя страна България ", която потегли да провежда петиция за отстраняването от служба на тогавашния здравен министър.

Сега, с изказванията на този, новия министър председател, започнахме да събираме подписка и след 15 януари, ще сме една от организациите, която ще изиска отстраняването му. Това е поради дискриминационния темперамент на дейностите, които той предприе във връзка с освен във връзка с министерства и административни здания, само че и на здания, които са с публично значение, в това число и търговски центрове, където има оператори за възнаграждение на ток, вода и други сметки.

- Защо предприемате това, този ход?

- Ние още първоначално казахме, че в доста от страните, в които има по две и по три ваксини сложени за над 80% от популацията, а във Франция и Австралия е над 90%, резултатът и резултатите са никакви. Това автоматически удостоверява тезата ни, че имунизациите са един пробен сироп за кашлица, с който, неизвестно по каква причина, няколко клана в света, се пробват да удесеторят благосъстоянията си и да вкарат страните в задлъжнялост.

- А къде е България в цялата тази картинка, която вие описвате?

- България е един прегледен образец. И този прегледен образец е новото й парламентарно болшинство, в което съществена част играе външна групировка от прислужници на няколко посолства, сложена там. Едно от тези посолства е на " Козяк " 18, само че не е единствено то.

Това би трябвало да е ясно, изключително като се огледа на външно министерство, всякакви други министерства - на стопанската система и растежа да вземем за пример. Там има композиция от външни ползи.

- Споменахте 15 януари. Какво ще предприемете като дейности на тази или след тази дата?

- Още веднъж удостоверявам - след 15 януари, ние сме към този момент във финалния стадий на събиране на петицията и подписката, с които ще желаеме премахване от служба на Кирил Петков. И то не за друго, а поради откровена дискриминация.

Има задоволително текстове в Закона за дискриминация, в Конвенцията за правата на индивида, които плануват, че длъжностни лица и организации, които по някакъв метод постановат ограничения и наказания на жителите на Европейски Съюз, в това число има и членове, които подлежат на разглеждане и от Международния съд в Хага. Тук става въпрос за прям геноцид.

- Добре, а имунизациите? Каква роля играят те?

- Очевидно така наречен групов имунитет с имунизациите в никакъв случай няма да се случи. Колективен имунитет ще има тогава, когато популацията се срещне с този вирус.

Като удостоверение на идва и това, което се случва във Франция и изключително в Австралия. Според тамошния антиковид център, 90.09% са имунизираните в Австралия, а в същото време страната се готви за нов локдаун, поради взрив на инфектирани.

Ако това е задачата и на нашата администрация - да затвори страната, да взима заеми и популацията да задлъжнява, да слугува на няколко непознати финансови институции, които печатат непокрити пари за страната ни да става все по-зависима... Очевидно е, че виновниците, които са, несъмнено освен сегашният министър председател и хора от държавното управление, само че и и хора от служебното държавно управление, свързани със опазването на здравето, би трябвало да си отидат.

Тук се появяват и едни откровени лобисти - врачки, баячки, математици и всякакви други с медицински звания. Тези хора са чисти лобисти и плашат популацията и основават суматоха, изключително в по-възрастното население. Българската нация е най-болна поради кражбите на тези, които 30 година крадат опазването на здравето и обществената сфера, те са едни и същи, така наречен демократи от разнообразни партии. Навремето бяха сътрудници на ГРУ, в този момент са такива на съперниците на ГРУ, минаха от другата страна на Океана. Тези хора докараха нацията до нервност.

Тези измамници, които се появяват по медиите, в действителност настояват, че имунизираните прекарвали по-леко болестта и имунизираните не били толкоз мощни приносители и умирали по-малко. Няма такова нещо.

- А какво има?

- Абсолютно тъкмо отражение на заболеваемостта и смъртността е общата имунизационна картина - колкото са имунизирани, толкоз се разболяват и толкоз умират. Реално, чисто. Това народът не може да си го показа напълно тъкмо.

Още веднъж дублирам - след 15 януари всички, които по някакъв метод, през последната година и половина са се почувствали дискриминирани - на площада! На площада имаше хора, които бяха там не, с цел да сложат сегашните псевднодемократи и пременени чиновници от служебни държавни управления, в това число и от това на Росен Плевнелиев. Как по този начин те внезапно станаха смяната? Тези хора ще си понесат отговорността. У българина от ден на ден и повече набира скорост инстинктът му за самозапазване.

Призоваваме всички, без значение от партийната принадлежност, след 15 януари на улицата, с цел да бъдат изхвърлени преди всичко тези бандити, които дискриминират хората и основават опълчване в самата нация на имунизирани и неимунизирани.

В същото време, до момента в който се случва всичко това, частни и държавни лечебни заведения източват Здравната каса. Че то частните лечебни заведения никнат като гъби! И ограбените пари влизат в джоба на здравната и на фармацевтичната мафия. Последните, прочее, към този момент си имат и министър.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР