Мъж, наричащ себе си производителят на евнуси“, е изправен пред

...
Мъж, наричащ себе си производителят на евнуси“, е изправен пред
Коментари Харесай

`Създателят на евнуси` направи 300 000 британски лири за четири години от хора, които му плащаха да ги кастрира в апартамент в Лондон

Мъж, наричащ себе си „ производителят на евнуси “, е изправен пред години зад решетките, откакто извърши кастрации и качи фрагментите онлайн, печелейки повече от £300 000.

Мариус Густавсон прави рискови модификации на тялото, в това число унищожаване на пениси, тестиси и крайници. Процедурите се правят основно в жилището на Густавсън в Харингей, северен Лондон, или в жилища и хотели чартърен.

Ужасните интервенции бяха качени на уеб страницата на 26-годишния норвежец, чиито клиенти биха платили, с цел да гледат. Той завоюва близо 300 000 английски лири за четири години от 22 841 клиенти на уеб страницата по целия свят.

Сълзящата се процедура е обвързвана с субкултура, в която мъжете стават „ nullos “ – редуциране от генитално отменяне, като имат пениса им и отстранени тестиси. Прокурорът Каролайн Карбъри, KC, сподели: „ Густавсън сътвори уеб страница, на който популяризира услуги за рискова трансформация на тялото, като кастрация на мъже и премахване на пениса.

„ Невероятна характерис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР