Адвокат, който е поръчал храна за вкъщи за 43£ от

...
Адвокат, който е поръчал храна за вкъщи за 43£ от
Коментари Харесай

Адвокат, разкрит като сериен „вечерял и дашър“, който е откраднал храна за вкъщи за £43 Just Eat и празник от Harvester за 60£

Адвокат, който е поръчал храна за у дома за 43£ от Just Eat и е затворил вратата на водача за доставка, без да заплати, е бил заличена.

Кери Ан Стивънс също избяга от ресторант Harvester с приятеля си, откакто се нагълтаха с храна на стойност над £60. Г-жа Стивънс беше приета за отговорна по две обвинявания в машинация в магистратски съд и в този момент е изхвърлена от специалността, откакто трибуналът я призна за отговорна за непозволено държание за нейните „ предумишлени и умишлени “ дейности.

Адвокатът, която е специализирала в наказателното право, настоя, че към този момент е платила храната Just Eat онлайн, само че това не е правилно и цената на храната след това е била приспадната от заплатите на водачите, изслуша професионален съд. Тъй като е практикувала наказателно право, тя би била в „ без подозрение “, че е направила закононарушение, установи панелът.

На чуването на дисциплинарния арбитражен съд на юристите беше казано, че през януари 2021 година госпожа Стивънс е наредила Храна на стойност £43...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР