По-малко от месец след като хората в Чурек поставиха пред

...
По-малко от месец след като хората в Чурек поставиха пред
Коментари Харесай

Месец след като обеща, Иван Ченчев се върна с решение за моста и пътя в село Чурек

По-малко от месец откакто хората в Чурек сложиха пред Иван Ченчев въпроса за тежкото положение на моста в центъра на селото и пътя от Елешница до Витинска река, националният представител от " Българска социалистическа партия за България " се върна с решение.

“Мостът е пред сриване, тормозим се да не стане беля”, обявиха пред Ченчев кметът Татяна Михайлова и поданици на Чурек на среща в читалището през януари. Тогава те сложиха и въпроса за положението на пътя от Елешница до отбивката за Витиня, който е в извънредно тежко положение, само че е значим за напредването на жителите на Чурек.

„ Проведох среща с регионалния шеф на Софийска област Иван Иванов, който се ангажира с казуса незабавно. Поставихме пред районния шеф на Областно пътно ръководство въпроса за това, че ремонтът на моста и пътя е неотложен. Имаме уверенията от него, че до два месеца ще бъдат извършени процедурите за избор на реализатори и ремонтните действия стартират “, регистрира се за свършената работа Иван Ченчев.

Народният представител, който към този момент четвърти мандат е избиран от София-област, акцентира пред хората в Чурек, че продължава да следи развиването на другия значим за тях проблем – построяването на шумоизолираща стена по автомагистрала „ Хемус “.

Заради тежкия трафик по автомагистралата хората са подложени на шумов гнет, а върху къщите им безусловно се изсипват прахуляк, тиня и нечистотия.

Иван Ченчев насочи запитване в Народното събрание до районния министър Гроздан Караджов. „ Чакаме конкурс, с цел да се разгласи фирма-изпълнител “, сподели пред жителите на Чурек националният представител от Българска социалистическа партия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР