По-малко от два месеца преди глобалното бягане Wings for Life

...
По-малко от два месеца преди глобалното бягане Wings for Life
Коментари Харесай

Известни лица застават зад каузата на Wings for Life World Run 2019

По-малко от два месеца преди световното тичане Wings for Life World Run, към този момент са ясни имената на част от българските лица, които и през 2019 припознаха идеята гръбначните болести да станат лечими и ще бъдат нейни посланици.

Сред хората, които ще се включат в събитието на 5 май (14:00 ч. българско време, 11:00 UTC), са сноубордистът Радослав Янков, бегачът Кирил Николов-Дизела, кайт сърфистът Никола Абаджиев-Коки, парапланеристът Веселин Овчаров, автомобилният водач Павел Лефтеров1 планинският колоездач Йордан Анчев и актрисата Невена Бозукова.

Едни от най-важните лица, подкрепящи идеята на Wings for Life години наред, са параолимпиецът Георги Киряков, Владимир Гюров и Евгения Кусева. И тримата припознават задачата уврежданията на гръбначния мозък да станат изцяло лечими, защото самите те са в инвалидна количка, в резултат на разнообразни произшествия.

Въпреки тежките условия в живота им, Георги, Влади и Жени не престават да бъдат дейни и да демонстрират, че силата на човешкия дух няма граници. Точно това ускорява и мотивацията им дадат крила за живот на всички хора с гръбначни болести, с които занапред следва да бягат дружно.

Освен всички изброени нагоре персони, в акцията се включват и представители на разнообразни медии и организации.

До деня на Wings for Life World Run - 5 май, всички те, посредством персоналния си образец, ще стимулират хората да подкрепим идеята и да се превърнем в благодетели, с помощта на които хората с гръбначни болести ще получат крила за живот!
Как да се регистрираш за Wings for Life World Run?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР