По коледни пижами и пантофи учителите и учениците от столичното

...
По коледни пижами и пантофи учителите и учениците от столичното
Коментари Харесай

По пижама на училище: Учители и ученици отидоха по пантофи в час

По коледни пижами и пантофи учителите и учениците от столичното 119 Средно учебно заведение " Академик Михаил Арнаудов " стартират да организират образователните занимания.
 БГНЕС
Директорът на 119 СУ Диян Стаматов сподели пред БГНЕС, че концепцията е учениците да се усещат уютно в учебно заведение по този начин, както у дома – да им е топло и несъмнено.

" Тъй като постоянно се стремим да понижим експанзията, по този занимателен метод, съгласно доста психолози, това е един от верните подходи – да слезем, колкото се може повече до самите деца, да се почувстваме като тях всички, както децата, по този начин и учителите, и управлението ", изясни той.

Освен това настроението в предколедните дни напълно естествено води до развлечение , като, несъмнено, часовете не престават в същото движение, само че с един доста по-забавен колорит.
 БГНЕС
Стаматов означи, че постоянно, когато той или някой от учителите усетят, че има някакъв дребен проблем на вербална или физическа експанзия от страна на едно дете към друго, това е един от лесните подходи вниманието на децата да бъде ориентирано към по-позитивни разновидности на другарство.

" А този в действителност е тъкмо подобен – основава положително въодушевление, основава тонус и чувство за детското ", акцентира шефът.
 БГНЕС
По думите му всяко дете, което предколедно има някакви проблеми, би било добре да се усеща прелестно и доста покрай коледните празници. По отношение на родителите и по какъв начин те възприемат самодейността, Стаматов отговори: " Надявам се да я одобряват положително и да не мислят, че на управлението нещо им е станало и са привъртели. Не, концепцията е напълно друга и с настройка да сме доста, доста положително настроени децата. Силно се надявам да я одобряват по този метод. "

Четирима от учениците от VI " д " клас Виктор, Мартин, Любомира и Елевтерия-Мария описаха, че за първи път се обличат по този начин за часовете в учебно заведение и се усещат доста уютно, прелестно, като вкъщи си. Сред обичаните им предмети в учебно заведение са география, математика, литература, индивидът и природата, изобразително изкуство и физическо. И четирите деца обявиха, че чакат с неспокойствие коледните празници, тъй като това е едно прелестно време, за дарове обаче към този момент са огромни и за тях най-важното е да прекарат време със фамилиите и приятелите си, а материалното.

Инициативата по пижами и пантофи, която започва през днешния ден, ще продължи до 23 декември, последният образователен ден за 2022 година, когато децата ще излязат в заслужена почивка. 
 БГНЕС

 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР