По-късно ученият открива друга кост. На нея има надпис, свързан

...
По-късно ученият открива друга кост. На нея има надпис, свързан
Коментари Харесай

Историческо! Цял Свят Впери Поглед, Откриха Днк На Исус Христос В България! Вечната Мистерия Най-Сетне Се Разплита!

По-късно ученият открива друга кост. На нея има надпис, обвързван с Исус Христос. „ Отдясно открихме и откъс от тухла, върху която е обрисуван кръст и върху раменете му е изписано кратко: Исус Христос побеждава (смъртта). В доста от откритите от нас гробове има фрагменти от тухли или керемиди, върху които имаме или кръст, или изписана такава абревиатура, което подсказва една локална традиция при погребването на умрелите. Явно, в тази ситуация сме попаднали на една от постройките от ранната история на манастир – края на 4-ти началото на 5-ти век ”, споделя Казимир Попконстантинов за вестник „ Труд ”.

Учените през предходната година изследват южния бранш на манастира на остров Свети Иван. Южната част на храма е отдадена Свети Йоан Кръстител. Там те откриват керамика, фрагменти от амфори, гърнета и купи. Те подсказват жилищния й темперамент. Разкрити са основите на две здания. Между тях са завършени три стъпала. „ Върху едната основа, в процеса на изследването, открихме гроб, в който е бил заровен мъж, съгласно антрополозите, до дясната му ръка имаше монета, която се датира от средата на 12 век ”, споделя ученият.

Учените считат, че откритите кости могат да принадлежат на Йоан Кръстител. Той е освен възпитаник на Исус Христос, само че и негов братовчед. Това значи, че откакто се проучат тези остатъци и се потвърди, че те принадлежат на Йоан Кръстител, е допустимо да се получат данни за генома на Исус Христос.

Учени се пробват да получат данни за генома на Исус Христос

След задълбочени изследвания обаче се оказва, че не може да се извлече задоволително ДНК, с цел да се изследва, поради замърсяването на останките. Учените обаче не престават да търсят генома на Христос. Те изследват плащеницата, с която се допуска, че е било завито тялото на Исус, както й гвоздеите, с които той е бил разпнат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР