По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол бе взета мярка

...
По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол бе взета мярка
Коментари Харесай

Задържане под стража за 19-годишния, убил мъж в Елхово

По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Стоян Б. (на 19 години).

Той е упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил 42-годишен мъж от град Елхово. Престъплението е осъществено на 02.04.2020 година (около 23.30 часа) в гр. Елхово. Престъпното действие е квалифицирано по чл.115 от Наказателен кодекс. Установено е, че убийството е осъществено в къща, в която обвиненият е живеел. Деянието е осъществено, посредством нанасяне на голям брой удари с нож в региона на шията и главата на потърпевшия. След осъществяване на убийството Стоян Б. се е укрил, само че е открит и арестуван (на 03.04.2020 г.) с помощта на отличните дейности на чиновниците от ОД на Министерство на вътрешните работи – Ямбол.

19-годишен юноша наръга до гибел мъж в Елхово

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Стоян Б. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че Стоян Б. би могъл да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения. Определението на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Ямбол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР