По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под

...
По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под
Коментари Харесай

Задържане под стража за мъжа, пребил жестоко 18-годишно момиче в Твърдица

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Милан Й. (на 22 година, от гр. Твърдица).

Той е упрекнат за това, че на 13.01.2018 година в гр. Твърдица, направил опит съзнателно да умъртви 18-годишно момиче, като действието е осъществено с особена свирепост и е останало незавършено по независещи от волята му аргументи – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6, предл. последно, вр. член 115, вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение, че Милан Й. е направил закононарушението, за което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши ново закононарушение. Той стимулира тезата си с метода на осъществяване на закононарушението, а по този начин също и с обремененото му правосъдно минало, което го характеризира като персона със повишена степен на социална заплаха.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Милан Й. Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР