По информация на посолството ни в Претория заради новооткрития вариант

...
По информация на посолството ни в Претория заради новооткрития вариант
Коментари Харесай

Заради "Омикрон": МВнР препоръчва българите да избягват пътувания до южноафриканския регион

" По информация на посолството ни в Претория поради новооткрития вид на Коронавирус – 19 - „ Омикрон “ огромна част от самолетните компании, които оперират от и до Република Южна Африка и страните от района като Ботсуана, Есватини, Зимбабве и Лесото, са оповестили, че стопират полетите от тези страни на основата на въведените ограничения в съответните страни ", заяви Министерство на външните работи.

" Препоръчваме на българските жители да се въздържат от пътувания до страните от южноафриканския район до изясняване на обстановката и възобновяване на полетите ", се споделя още в известие на външното ни министерство.

Българските жители, изпаднали в неволя, могат да се свързват с посолството ни в Република Южна Африка непрекъснато на телефонен номер +27798937336. Той се употребява за съобщаване на незабавни случаи и спешни обстановки за оказване нужното подпомагане на засегнатите.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +35929482404; +35929713856 или на имейл:.

При пътувания в чужбина българските жители могат да се възползват от опцията да се записват в рубриката " Пътувам за…” на следния адрес:.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР