По-хубаво от споделената любов не съществува. Когато двама души се

...
По-хубаво от споделената любов не съществува. Когато двама души се
Коментари Харесай

4 зодии, които ще получат предложение за брак в началото на АПРИЛ

По-хубаво от споделената обич не съществува. Когато двама души се обичат, те стартират да гледат в една и съща посока. Споделят фантазии, цели, проекти. За да бъде още по-силна връзката посред им, те се сгодяват и малко по-късно подписват брак.
В началото на април 4 зодии ще се усещат огромни късметлии в любовта, тъй като им следва да получат най-романтичните оферти за брак. Те на секундата ще кажат заветното „ Да ” и ще продължат по пътя на любовта.
Ето ги и късметлиите в любовта:
Телец
Телците са изключителни хора. Те държат на своята половинка и са подготвени да създадат и невъзможното, с цел да бъде животът им благополучен. В началото на месец април те ще се усещат неизмеримо щастливи, тъй като им следва да бъдат основни героини в предложение за брак.
Тяхната половинка е решила да ги изненада по един същински церемониален метод и дъхът им ще спре от удивление.

Риби
Рибите ги чака главозамайващо предложение за брак. Много е евентуално целият този сюжет да се разиграе на мястото, което те обичат. Със сигурност ще бъдат безпределно сюрпризирани и на едно такова оферти няма по какъв начин да не отговорят с „ Да ”.
Везни
Везните са мечтатели по природа. Те постоянно желаят всяко нещо, което вършат с обичаните си хора, да бъде ексцентрично и пропито с романтика. За тях сантименталната стойност е най-важна. Обичат да основават мемоари, за които да си спомнят дълго време по-късно.
През първите дни на април месец им следва да чуят въпрос, който изрично ще ги разтрепери от неспокойствие. Добрата вест е, че ще преживеят това предложение, за което мечтаят от дребни деца.

Водолей
Водолеите несъмнено са най-оригиналната зодия. И като такива, те държат нещата, протичащи се към тях, да не граничат с комерсиалното. В началото на месеца ще се потопят в същинска еуфория и ще останат без думи.
Те ще получат предложение за брак, за което даже не са й мечтали!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР