По-гореща беше предкампанията. Предизборната кампанията вече се канализира и отвъд

...
По-гореща беше предкампанията. Предизборната кампанията вече се канализира и отвъд
Коментари Харесай

Тома Биков: Трябва да диагностицираме проблемите и да предложим лечение

По-гореща беше предкампанията. Предизборната акцията към този момент се канализира и оттатък първичните страсти хората желаят да чуят съответните решения и да чуят новите проблеми. Трябва да диагностицираме проблемите и да предложим лекуване.

„ Всички избори дават нова политическа обстановка, даже когато се преизбере дадена партия. Хората желаят техните градове да се ръководят по един порядъчен метод. На тези избори няма да се промени статуквото. За да се случи това, би трябвало да се явим на парламентарни избори “, уверен в представителят на ГЕРБ.

„ Десницата са хората, които гласоподават за десните. Тя е въпрос на разбирания и припознаване в на гласоподавателите. Не сме на разнообразни страни на барикадата, имаме дребни разлики. Десницата е призвана да основава непоклатимост и база за развиване. Десните гласоподаватели биват подлъгвани от време на време да изберат претендент на Българска социалистическа партия, само че няма по какъв начин да си десен, в случай че го правиш “, съобщи Биков.

Тома Биков напомни по какъв начин се е трансформирала столицата по време на ръководството на ГЕРБ. „ През тези години бяха решени доста тежки проблеми на София. Метрото реши казуса с превоза на града. Кризата с боклука към този момент е предишното, имаме цех за отпадък. Проблемите се зараждат и се вземат решение “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР