По-голямото количество от храната (80%) приемайте на закуска и обяд.

...
По-голямото количество от храната (80%) приемайте на закуска и обяд.
Коментари Харесай

Тези 8 трика свалят килограмите светкавично

По-голямото количество от храната (80%) приемайте на закуска и обяд. В менюто включете покълнала пшеница. Тя е богата на витамини от група В и на фибри, което пречи на задържането на течности в тялото и не позволява струпване на мазнини. Фибрите поемат течностите, набъбват и запълват стомаха, от което дълго време имате възприятие за задоволеност.

За вечеря си сварете (най-добре - на пара) постно месо. То съдържа аминокиселини, които оказват помощ за изгаряне на непотребните мазнини и засилват хормоните, намаляващи апетита.

Използвайте сини чинии - този цвят като предписание понижава апетита и спомага по-бързо да се наситим на храната.

Ментата понижава апетита . Изплаквайте устата си с ментолова вода или си измийте зъбите с паста за зъби.

Някои ухания понижават възприятието на апетит . Към тях се отнасят ароматите на зелената ябълка, ванилията, канелата, грейпфрута.

Използвайте акупресура. Със междинния пръст натиснете точката, ситуирана в средата на дистанцията сред носа и устните. Това пропъжда желанието за ястие.

Дрехите , които са опънати по тялото, задължават да хапвате малко.

Отвара от свеж магданоз форсира обмяната на веществата. Няколко чаени лъжички от зелената фалшификация залейте с вряла вода и варете 15 мин. Прецедете и пийте по половин чаша 2 пъти на ден.

Суха стрита коприва залейте с вряла вода и оставете 10 мин. Прецедете и приемайте няколко пъти дневно по 1 супена лъжица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР