По-голяма интеграция и силен Европейски съюз. При такъв вариант за

...
По-голяма интеграция и силен Европейски съюз. При такъв вариант за
Коментари Харесай

Половината българи искат силен ЕС, а 44% намират ползи в повече национална власт

По-голяма интеграция и мощен Европейски съюз. При подобен вид за развиване на евросъюза ще има повече изгоди за Европа, в това число и за страни като България. Това считат малко повече от половината от запитаните хора при национално представителното изследване на " Алфа Рисърч " за септември.

54% от хората са на мнение, че би трябвало да се заложи на повече интеграция. Според 44% от хората по-добър за България е разновидността по-малка интеграция, повече власт на националните страни и всяка да се оправя независимо.

Социолозите означават, че съдейки по неотдавнашния избор в европарламента във връзка глобите против Унгария, всички български партии без Движение за права и свободи се придвижват в посоката, изразявана от Виктор Орбан. " Ако обаче въпросът се сложи не конюнктурно, а на кардинална основа - при кой вид могат да се вземат решение по-добре проблемите на Европа, в това число на дребни страни като България, публичното мнение напълно не е по този начин еднопосочно, а в противен случай, прекомерно разграничено ", означават анализаторите.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР