По-голяма част от американците не се чувстват финансово сигурни показва

...
По-голяма част от американците не се чувстват финансово сигурни показва
Коментари Харесай

Почти три четвърти от американците изпитват финансова несигурност

По-голяма част от американците не се усещат финансово сигурни демонстрира ново изследване на YouGov по поръчка на финансовата компания Bankrate.

Според изследването 72% от американците споделят, че се усещат финансово несигурни и едвам 28 % имат чувство за финансова непоклатимост.

По огромна част от хората в Съединени американски щати считат, че положението на стопанската система е съществена причина да се усещат по- този метод, 63% показват високата инфлация, 48%- цялостното положение на стопанската система, а за 36% възходящите лихви основават икономическата им неустойчивост.

Според интервюираните с цел да се усещат финансово добре те би трябвало да печелят към 230 000 $ годишно. За да се почувстват богати участниците в изследването споделят, че би трябвало да имат приходи от почти 483 000 $ на година. Само че, съгласно данни на Бюрото за броене на популацията на Съединени американски щати, междинният годишен приход за работещ на цялостен работен ден през 2021 година е бил едвам към 54 000 $.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР