По думите ѝ за убиеца държавата се грижи по-добре, отколкото

...
По думите ѝ за убиеца държавата се грижи по-добре, отколкото
Коментари Харесай

Бабата на убитата 6-годишна Кристин: Плюя на законите на държавата

По думите ѝ за килъра страната се грижи по-добре, в сравнение с за околните на детето

„ Призовавам килърът да излезе още в този момент – ще го късам парче по парче. Плюя на законите на страната “. Това сподели пред Милка Георгиева, баба на убитата 6-годишна Кристин от Сотиря.

Точно три години се навършват през днешния ден от убийството на момичето. За тежкото закононарушението беше наказан 24-годишният Мартин Трифонов, който излежава доживотната си присъда в Бургаския затвор.

При цялостни признания съдът беше задължен да понижи с 1/3 присъдата му. След нещастието с момичето обаче последваха митинги и беше направена корекция в Наказателния кодекс. Трифонов получи пожизнен затвор без право на подмяна. Върховен касационен съд обаче промени присъдата на пожизнен затвор.

Бабата на убитото дете не може да одобри последната присъда за обективна.

„ Те просто му дадоха една доживотна, след която може да излезе след 20 години. Това са страховете, с които пребивавам цели 3 години. Не съм единствено аз. Не съм го направила тоя закон с моите близки, познати и другари, които тръгнахме от град Сливен за смяната. Това са доста фамилии, които са потърпевши, които нямат съответни присъди с техните убийци например… Те постоянно са с деменция, постоянно не помнят “, сподели Милка Георгиева.

По думите ѝ за килъра на нейната внучка страната се грижи по-добре, в сравнение с за околните на детето: „ Той наподобява добре, тъй като работят психолози с него, тъй като той е героят на България, умъртвил невръстно дете, а с нас никой не е пристигнал даже да ни попита по какъв начин сме “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР