По думите ѝ, мъжът до нея, от който има 2-годишно

...
По думите ѝ, мъжът до нея, от който има 2-годишно
Коментари Харесай

Нова жертва на насилие! Мъж зключил жена си за три дни, искал да й счупи врата и да я обезобрази с мектно ...

По думите ѝ, мъжът до нея, от който има 2-годишно дете я е заключил в апартамент, пребил я е жестоко и се е гаврил с нея, макар че от 5 години живеят дружно.

 

Ето и целият пост на Жаклин от фейсбук:

 

„ С цел да засрамя себе си и фамилията си, желая хората да схванат какви мъже има! Този човек е мъжът ми, живеем от 5 години дружно и имаме дете на 2г.

 

През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях, държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах цялостен пъкъл!

 

Системен побой, безчет обиди, закани, искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го поисквам и на най-големия си зложелател!

 

Мили дами, избирайте деликатно мъжете, с които ще живеете, тъй като постоянно началото е хубаво,след това разбираш, когато към този момент всичко се е задълбочило що за човек си избрал!

 

Не поисквам на никоя жена (момиче) да изпита това възприятие на боязън, което аз изпитах!

 

Не правете деца, без да сте сигурни в индивида до себе си ,защото след това те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас, бъдете мъже с основно „ М “. ”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР