По думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов непрекъснато

...
По думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов непрекъснато
Коментари Харесай

Хора постоянно звънели на телефоните за сигнали срещу Божков

По думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов " непрестанно звънят хора " на оповестените от органите на реда телефони, които бяха пуснати особено, с цел да се подават сигнали против хазартния необут Васил Божков.

" Колегите проучват и ревизират сигналите ", сподели Маринов. Той обаче отхвърли да оповести конкретика от тези сигнали. Уточни, че всеки от тях се подлага на разбор.

Срещу Божков има две каузи – едното е за управление на незаконна група, която съгласно прокуратурата е правила голям брой закононарушения, измежду които изнудвания, корупция и други Държавата твърди, че предприемачът дължи над 500 млн. лева такси за хазарт. Преди дни бе обявено, че има и второ дело, отново за незаконна група. Сред проверяваните закононарушения обаче са убийства и изнасилвания.

Миналата седмица прокуратурата нахлу в офисите на Божков, а по-късно му повдигна 7 обвинявания. Междувременно обаче се разбра, че той е напуснал страната. Няколко дни хазартният необут даваше многочислени изявленията, само че отхвърляше да каже къде се намира. В последна сметка прокуратурата заяви, че е бил арестуван в Обединените арабски емирства (ОАЕ)

В петък пък дефинитивно Народното събрание забрани частните
лотарии, които са главен бизнес на Божков. България желае той да бъде върнат у нас, а по-рано тази седмица правосъдният министър Данаил Кирилов разгласи, че това е по-скоро въпрос на дипломатически връзки, в сравнение с юридически.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР