По думите на директора Севдалин Желев чрез въвеждането на природен

...
По думите на директора Севдалин Желев чрез въвеждането на природен
Коментари Харесай

Топлофикация - Русе започва да произвежда енергия от природен газ

По думите на шефа Севдалин Желев посредством въвеждането на естествен газ ще се понижи количеството на употребяваните въглища

“Когенераторите, с които ще произвеждаме сила от природен газ ще бъдат включени в работен режим още тази година “, съобщи инж. Севдалин Желев, шеф на „ Топлофикация Русе “, представен от вестник .

По думите му чрез въвеждането на природен газ, ще се понижи количеството на употребяваните въглища, с което ще се подобрят екологичните параметри.

По проект извън отоплителния сезон ще се работи само на природен газ. Според инж. Желев преходът от твърди изкопаеми горива към природен газ ще означи значим принос към осъществяване на задачите за основаване на нисковъглеродно произвеждане на сила.

По думите на инж. Желев преди да включат в работен режим оборудванията, те ще преминат всички нужни тестови тествания.

Изпълнителният шеф на сдружението уточни, че ще влагат в произвеждане на сила и от биогаз.  " В дълготраен проект имаме желание да вложим спомагателни средства и в комбинираното произвеждане на сила. С реализирането на зелените планове " Топлофикация Русе " ще бъде още по-модерното дружество, което обезпечава напълно екологично отопление за крайните консуматори. Приоритет за нас остават и вложенията за възстановяване на енергийната успеваемост в цялото дружество ", съобщи инж. Желев.

Инж. Севдалин Желев акцентира, че през днешния ден повече от всеки път бизнесът е задължен да мисли екологично. Той увери, че ще не престават да влагат в екологични планове.

Инж. Желев изрази вяра отоплителен сезон 2022/2023 година да премине сполучливо и да обезпечат качествено отопление и топла вода на своите клиенти.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР