По думите му в МВР се унищожават докателства за взривовете

...
По думите му в МВР се унищожават докателства за взривовете
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Радев да покани партиите на разговор къде отива България, не да мери мускули с тях

По думите му в Министерство на вътрешните работи се унищожават докателства за гърмежите край Карнобат
Докога управляващите в България ще са разграничени на тематика Украйна -попита Бойко Ноев, някогашен боен министър и дипломат на България в НАТО.

Пред бТВ той разяснява, че по време на служебния кабинет с минитър на защитата Димитър Стоянов страната ни е постигнала съглашение за най-големата си доставка на снаряди за Украйна – т.нар продан – старите боеприпаси на МО против нови от ВМЗ Сопот.

„ Те биха могли да трансформират съотношението на силите на фронта в Украйна. Трябва да спрем у нас да приказваме на агитационен език, би трябвало помиряване на управляващите “, разяснява Ноев.

По думите му Радев дължи на жителите и на Народно събрание едно опрощение, когато обърна тил на химна по време на избора на новото държавното управление „ Това не е доспустимо “, добави Ноев.

Президентът би трябвало да предложения партиите на диалог на тематика къде отива България или ще си мери парламентарните мускули с политическите партии, само че това няма да ни докара до на никое място, счита той. „ На фона на протичащото се в Русия, не е конфортно за нашето развиване като страна. Радев да поеме самодейност. Политическата система би трябвало да бъде оздравена “, безапелационен беше Ноев.

Причината за гърмежите край Карнобат са, че тези, които ги правят, се усещат безнаказани. Те са оперативни служащи на съветското разузнаване, съобщи някогашният боен министър.

Веществените доказателства биват унищожавани някъде в Министерство на вътрешните работи. Има даже материални доказателства унищожени в лаборатория на Министерство на вътрешните работи. Никой нищо не прави и си разиграват коня, изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР