По думите му той е приемал Василис Карас като свой

...
По думите му той е приемал Василис Карас като свой
Коментари Харесай

Тони Стораро в шок от смъртта на Василис Карас

По думите му той е приемал Василис Карас като собствен татко и няма да не помни уроците му. В допълнение показа, че с помощта на сътрудника си се е осмелил да подхване и своите първи крачки в музиката и постоянно е имал поради скъпите му рекомендации във връзка с специалността. И въпреки Василис Карас към този момент да е на по-добро място, ще продължава да бъде най-голямото му ентусиазъм. Така в навечерието на Рождество Тони Стораро се сбогува със своя преподавател, чиято ненадейна кончина изненада обществото.

Тежко боледуване докара до гибелта на легендата на гръцката музика. Според осведомени той е умрял след продължителна борба с бича на века – рака, като неотдавна се е заразил и с ковид. Усложненото му здравословно положение наложило да бъде приет в болница в болница в Солун. Смъртта му настъпила в неделя към 17 ч. в резултат на инсулт. Въпреки здравословните му проблеми в последните години кончината му изненада света.

Навръх Бъдни вечер се разбра за трагичното стичане на събитията в гръцката ни съседка. Василис Карас бе емблема на гръцката музика и значително от българските му събратя по микрофон го имаха за образец. Самият Тони Стораро е един от образците, които признават за извънредно близки връзки със звездата.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР