По думите му, на 25 март близките на Младенов са

...
По думите му, на 25 март близките на Младенов са
Коментари Харесай

Нови Умопомрачителни Разкрития За Убийството На Бизнесмена Венцислав Младенов! Умрял Е В Адски Мъки!

По думите му, на 25 март околните на Младенов са подали сигнал, че той е липсващ, телефонът му е изключен и нямат връзка с него, след което предприемачът е бил разгласен за търсене от столичното Девето РПУ.

Криминалистите са открили, че за последно Венцислав Младенов е бил забелязан в компанията на съдружниците си - 47-годишния Севдалин Буюклиев и 26-годишния му наследник Марин, в крайпътно заведение в село Нареченски бани.

" В следобедните часове - към 17 часа на 21 март, е зародил скандал за пари в заведението в село Нареченски бани, стопанисвано от тримата. Кавгата е била сред Севдалин Буюклиев и Венцислав Младенов. Между тях е почнал ръкопашен пердах, към който се причислява и синът ", изясни прокурор Попов.

По думите му, Венцислав Младенов е бил повален на земята от бащата и сина с удари в главата и тялото. Той е бил съвсем в безпомощно положение, само че е давал признаци на живот, когато Буюклиеви са го изтеглили в прилежащо помещение. Там единият му е държал краката, до момента в който другият му е нанасял удари с корав предмет по главата. На Младенов са били породени 3 тежки черепно- мозъчни контузии и той е умрял.

" За да заличат следите, главата на жертвата първо е била увита с найлонова торба, завързана с въже на шията. След това убийците са увили тялото в завеса от заведението и още веднъж са го завързали с въже, а най-после са употребявали и найлон ", описа Румен Попов.

Трупът е бил натикан в пластмасов бидон, към който е бил завързан с въже железен похлупак от шахта. След това бащата и синът са натоварили бидона с натрупа в кола и са го хвърлили в река Чепеларска на към 5 километра от Нареченски бани.

" По тялото няма прорезни рани ", добави окръжният прокурор на Пловдив.

Трупът е открит от полицията на 26 март. В двора на заведението пък е открита камера, която е запечатала жестокото ликвидиране на Венцислав Младенов. Тя е била свалена от стената вътре в ресторанта и е била захвърлена от убийците. Освен това е открито, че бащата и синът са се пробвали да изгорят облеклата си, които са били напоени с кръвта на убития предприемач.

" Късно нощес е осъществен следствен опит и са назначени голям брой експертизи. Мотивът за убийството е неуредени търговски взаимоотношения ", сподели още Румен Попов.

Севдалин и Марин Буюклиеви са арестувани за 72 часа и са им повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране. Ако бъдат приети за отговорни, те могат да получат от 10 до 20 години затвор.

Според фейсбук страницата му Венцислав Младенов е приключил логика на психиката в Югозападния университет " Неофит Рилски ", а по-късно магистратура " Клинична и консултативна логика на психиката " във Великотърновския университет. В Търговския указател попада като президент на компанията " Бастър Бестър " ЕООД.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР