По думите им съветът е създаден, за да обобщи успешни

...
По думите им съветът е създаден, за да обобщи успешни
Коментари Харесай

Щерката на Путин ще отговаря за заместването на вноса в Русия

По думите им съветът е основан, с цел да заключи сполучливи практики за заменяне на вносно съоръжение, основаване на цифрови услуги в поддръжка на заместването на вноса и формулиране на законодателни начинания. Той беше управляван от ръководителя на Руския съюз на индустриалците и бизнесмените Александър Шохин.

Фактът, че Катерина Тихонова е получила предложение да се причисли към съвета, стана прочут при започване на юли. Тогава пресслужбата на Innopraktika сподели на RBC, че към момента не е съгласна.

Ройтерс, Блумбърг и Би Би Си нарекоха Катерина Тихонова най-малката щерка на съветския президент Владимир Путин. Кремъл не е удостоверил или отрекъл публично тази информация. След нахлуването на Русия в Украйна, Съединените щати, Европейският съюз, Канада и Япония постановиха наказания на Тихонова и друга хипотетична щерка на Путин - Мария Воронцова. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков сподели в изявление за кореспонденти, че Кремъл сигурно ще отговори на глобите против дъщерите на Путин и " ще го направи, както откри за добре ". Така за първи път публично се признава връзката на Тихонова и Воронцова с президента Путин.

В допълнение към ръководството на Innopraktika, Тихонова е и заместник-директор на Института за математически проучвания на комплицирани системи към Московския държавен университет и началник на Института за напреднали проучвания на изкуствения разсъдък и интелигентните системи към Московския държавен университет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР