По-добре побързайте, тъй като офертата изтича.Появила се преди три години,

...
По-добре побързайте, тъй като офертата изтича.Появила се преди три години,
Коментари Харесай

Вземете напълно безплатно SOMA от GOG.com

По-добре побързайте, защото офертата изтича.

Появила се преди три години, SOMA на Frictional Games провокира вълна от утвърждение и закупи съвсем паметен статус измежду хорър почитателите, както и тези на научната фантастика.

SOMA е заглавие, което употребява, както познати, по този начин и нови механики от предходни игри на Frictional (сериите Penumbra и Amnesia). Играта преглежда голям брой тематики, вълнуващи почитателите на научната фантастика и философията, като бъдещето на изкуствения разсъдък, това на човечеството като цяло, самостоятелността на съзнанието, подсъзнаваното. В SOMA влизате в ролята на Саймън Джарет, който претърпява случай и се подлага на рисков опит, който се обърква. Събуждате се през 2104, когато човечеството е към този момент унищожено от конфликт на планетата ни с астероид. Вие се намирате в една от станциите на PATHOS-II, пробен план, целящ запазването на човешката раса. Самият вие сте роботизирано копие на Саймън отпреди случая преди близо 100 години. Заедно с Катерин, изкуствен интелект и копие на истинска персона, съществувала в миналото вие се пробвате да задействате ARK, план, чиято задача е да изпрати в Космоса „ копия “ на съзнанието на непокътнати преди конфликта с кометата съзнания. За тази цел обаче, вие би трябвало да достигнете до Катерин, задача, която не се оказва толкоз лесна, колкото звучи.

Споменаването на SOMA през днешния ден не е инцидентно, защото към този момент два дни може да свалите гратис играта от GOG, стига да имате регистрация в уеб страницата. Но би трябвало да сте бързи, тъй като предлагането ще важи единствено за ден още – то изтича на 30.12.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР