„По-добър договор с Гърция вече не е възможен. Държа на

...
„По-добър договор с Гърция вече не е възможен. Държа на
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ: По-добър договор с Гърция вече не е възможен

„ По-добър контракт с Гърция към този момент не е вероятен. Държа на позицията, че договорът е неприятен, само че в този момент, с отношението на СДСМ, и след всичко, което се случи, сме в еднопосочна улица. За страдание, всички ние ще би трябвало да живеем с Преспанския контракт “. Това съобщи заместник-председателят на ВМРО-ДПМНЕ Александър Николовски в изявление, като въпреки всичко посочи, че всеки народен представител от опозицията, който гласоподава в интерес на конституционните промени, ще бъде изключен от партията.
„ Всеки народен представител от ВМРО-ДПМНЕ, който в Народното събрание постъпи обратно на позицията на централния комитет и поддържа конституционните промени ще бъде изключен от партията “, акцентира политикът, отбелязва още организация " Фокус ".
Заместник-председателят на най-голямата опозиционна партия съобщи, че процесът на изключвания от ВМРО-ДПМНЕ е приключен, като добави, че остава на позицията на комитета, че Сашо Миялков работи в полза на държавното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР