По БНТ 1 започва излъчването на красивата испанска телевиознна поредица

...
По БНТ 1 започва излъчването на красивата испанска телевиознна поредица
Коментари Харесай

Гледаме бутиковия сериен филм Колекция Кадифе

По Българска национална телевизия 1 стартира излъчването на красивата испанска телевиознна поредност Колекция „ Кадифе “. Сериалът ще завоюва сърцата на феновете с авангардния си жанр, непредвидени развръзки и трогателен сюжет. През 1958 година в Мадрид има едно място, в което всеки би желал да пазари най-малко един път в живота си – „ Галерия Кадифе ” -  неповторимо място за мода, където най-елегантните и скъпи тоалети са фон за красива и сложна обич сред богат правоприемник и надарена шивачка.

 

Алберто Маркес е синът на притежателя, който ще наследи империята от татко си Дон Рафаел. Ана Рибера е скромна шивачка в баснословен свят на фини платове, изящни силуети и богати клиенти. Стилът в облеклото се трансформира с огромен скок към фикция и независимост, само че надали наклонността ще промени по този начин бързо и обществото със съсловните му предубеждения.

 

Бизнесът е преимущество и цел за семейство с благосъстояние и обичаи, само че най-големият разкош в една фешън империя ще се окаже любовта. В първия епизод на сполучливата поредност, феновете на Българска национална телевизия 1 ще видят роман за ден от живота на Ана, в който тя дружно с приятелите си се готви за визитата на огромен вложител в новата фешън къща „ Кадифе “ в Барселона. Шокираща загуба помрачава грандиозното разкриване. Испанският сериал съчетава значими промени, като 50-те и 60-те години на ХХ век са значими в историята на облеклото с прехода от висша мода към „ прет а порте ", когато изкуството на дизайнерите става налично за всички.

 
Тенденциите в тоалетите - от консерватизъм към въображение - съпътстват измененията в обществените връзки - от обичаи към независимост. С тази мисъл сценаристите построяват първокласната империя с визията на „ ар деко " в Мадрид, аналогична на Лафайет и Пертегас. Колекция „ Кадифе " е най-гледаният испански сериал с съвсем 5 милиона фенове в праймтайм за частния канал „ Антена 3 “ от групата „ Атресмедия “. Произведен е от продуцентската компания „ Бамбу " / “Гранд хотел " / с 500 000 евро бюджет за всеки епизод. Официален пропагандатор е „ Бета филмс “ с продажби в Италия, Франция, Нова Зеландия, Китай и други Сценаристи на испанската поредност са Рамон Кампос и Хема Нейра. Режисьор е Густаво Рон, а музиката е от Лусио Годой. В функциите вземат участие Марта Асас, Асиер Ечеандиа, Адриан Ластра, Хавиер Рей, Льоренц Гонсалес, Андреа Дуро Фернандо Гуаляр, Айтана Санчес Хихон, Адриана Осорес, Иманол Ариас и други
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР