По БНР въртят някаква шашма на Копейкин (без коментар, т.е

...
По БНР въртят някаква шашма на Копейкин (без коментар, т.е
Коментари Харесай

Който ви баламосва, че прави нещо заради мира, когато Европа е във война с Русия - той работи срещу България!

По БНР въртят някаква шашма на Копейкин (без коментар, т.е като чиста монета) - единствен от Народното събрание заслужен за цитиране - че външният министър на С.Македония бил споделил, изтъквам Копейкин:

“Всички, които споделят, че македонците са българи няма да бъдат допускани в РСМ. Всички без изключение. Наглостта на македонците не е нещо ново. Македонската страна ще продължава своята експанзия против нас по всички фронтове, до момента в който ѝ разрешаваме. ”

Какво в действителност споделя Османи:

“Казах ясно в София всеки, който идва в Република Северна Македония и провокира жителите, общностите, като отхвърля съществуването на македонския народ, териториални искания от вида: Северна Македония е българска, македонците са българи, това ще бъде сериозна основа страната да не му разрешава да влезе още веднъж в страната, тъй като не можем да излагаме нашите жители на такова безпокойствие “, съобщи Османи. 

Той уточни, че държавното управление на България също е осъдило изявлението на европейския народен представител Ангел Джамбазки.

" Министерството на външните работи на Република България имаше нота, в която осъжда изявлението на Джамбазки и декларира, че това не е позицията на Република България, че това не е позицията на болшинството жители в Република България, че това не е позицията на българските институции “.

На процедура, Копейкин употребява първото изречение за интерпретация за разпалване на омразата и сближение на националистическия избор измежду българите с тежнения по Македония. Забележете - доста българи, които умряха за Македония преди век - в това число един от моите прадядовци - не го направиха единствено за българите в днешна Македония, само че и днешна Гърция - само че тя е отвън обсега на съветските служби по тематиката, тъй като там няма конспирация! Стотици хиляди след войните емигрираха в България, само че освен от Гърция, а и от днешна Македония!

Важното е друго: Руските националисти у нас непрекъснато откриват нови и нови фронтове, на които доста българи без да се усетят работят, приказват или гласоподават на процедура против България и личните си ползи. В тази игра, българските националисти от Вътрешна македонска революционна организация, Копейкини, Има Такъв Народ и прочие, и македонските националисти от ВМРО-ДПН са в един тим за разпалване на напрежението сред нашите приятелски нации.

Хора, бдете! 

България е в положение на война за опазване на своята държавност! Който ви баламосва, че прави нещо поради мира, когато Европа е във война с Русия - той работи против България!

Активирана е цялата съветска агентура и не би трябвало да се има вяра безусловно на нищо, което върви по националните медии като сюжети и тълкования на новините у нас и по света. Положението е като преди 10.11.1989, тъй като ни управляват наследниците на Тодор Живков, Българска комунистическа партия и Държавна сигурност.

Апелирам към политическите управления на #ПП и #ДБ да бъдат дейни по тази тематика, по тематиките на референдумите, тъй като всички тематики имат общ корен - отдалечаване от полезностите на Европа, маргилизиране и овакантяване на Европейски Съюз и НАТО.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР