По 3000 лева за лична среща с Джони Деп и

...
По 3000 лева за лична среща с Джони Деп и
Коментари Харесай

3000 лева за лична среща с Джони Деп и Алис Купър у нас

По 3000 лв. за персонална среща с Джони Деп и Алис Купър са склонни да броят нашенци, излиза наяве от материал на „ Стандарт “.

Деп и Купър са фронтмените на групата „ Hollywood Vampires “ и дружно с Джо Пери от Aerosmith ще имат концерт в Пловдив на 12 юни 2023 година Той е първият за страната ни.

Билетите за концерта към този момент са в продажба, а дружно с тях бяха пуснати и ВИП пакети, които включват и среща с бандата. Именно тяхната цена удари 3000 лева Мeet and greet опцията провокира огромен интерес измежду почитателите. Те ще могат да се снимат с любимците си, да си разменят по някоя приказка, както и да получат подписи. „ Приятно сме сюрпризирани от интереса към ВИП пакета. Той се продава настрана от билетите и е напълно проведен от мениджмънта на групата “, споделят уредниците на концерта в България.

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място. Иначе естествените цени на билетите са 90 лв. за правостоящи, 150 лв. за пред сцената, от 110 лв. до 170 лв. – за седящи.

На концерта си в столицата „ Hollywood Vampires “ ще изпълнят едни от най-големите рок шлагери на всички времена. Събитието е част от европейското турне на групата. Тя се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.

Източник: Стандарт
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР