Плюсове на изкуствената трева Изкуствената трева е много умно и

...
Плюсове на изкуствената трева Изкуствената трева е много умно и
Коментари Харесай

Какви са предимствата и недостатъците на изкуствената трева

Плюсове на изкуствената трева

Изкуствената трева е доста мъдро и уместно решение за вашата ливада и има няколко преимущества, които я вършат по-удобна за притежателя.

•             Изкуствената трева постоянно наподобява естетически при всевъзможни метеорологични условия. Това е по този начин, тъй като времето не оказва директно въздействие върху външния тип на тревата. Тя ще е зелена, подредена и да наподобява добре целогодипно, без значение от времето.

•             Много по-удобно е за притежателя, тъй като не изисква доста поддръжка. Изкуствената трева не би трябвало да се полива, наторява или коси като същинска трева.

•             По-малко време, прекарано в поддръжка на вашата ливада, значи повече време, което да прекарате, наслаждавайки се на вашата градина.

•             Изкуствената ливада не изисква потреблението на косачка, както същинската трева, с цел да я косите. Косачките са нездравословни за околната среда и евентуално рискови. Тъй като вашата изкуствена ливада не изисква косачка, с цел да я поддържа, това понижава замърсяването на въздуха, породено от косачките, което прави вашата ливада по-добра за околната среда.

•             Лесната поддръжка на изкуствена трева ще бъде от изгода за по-възрастни хора и хора с увреждания, на които може да им е мъчно да косят и поддържат тревата си.

•             Изкуствената трева не е нужно да се полива като се прави с  естествената трева. Това е по-добре за околната среда, тъй като понижава потреблението на вода. Така можете както да спестите вода, по този начин и да спестите от сметките си за вода.

Има някои дефекти на изкуствената трева и те могат да подбуден клиентите да изберат вместо това естествена трева.

•             В някои случаи производството на изкуствена трева може да бъде неприятно за околната среда и да аргументи замърсяване или боклуци, само че това ще зависи от индустриалните способи, които бизнесът употребява.
 Най-честите неточности за поддържане и засяване на райграс Най-честите неточности за поддържане и засяване на райграс
Всички сме виждали какъв брой красиво стои един райграс. За да може да бъде с добър външен тип, той би трябвало да се поддържа постоянно. Ако това...

•             Монтажът ѝ може да бъде безценен, в случай че качеството на тревата е положително. Въпреки че изкуствената трева може да бъде скъпа в началото, тя ще се изплати в дълготраен проект и постоянно даже е по-евтина от естествената трева, защото няма високите разноски за поддръжка на същинската трева.

•             Някои запалени градинари обичат да се грижат и поддържат градините си и се гордеят с метода, по който наподобяват. Така че те могат да възприемат изкуствената трева като машинация.

•             Отнема повече време за монтиране спрямо естествената трева.

•             Тя няма естествената, прясно окосена миризма, която има същинската трева, която някои хора биха могли да видят като негативен миг, дружно с удоволствието от косене на тревата в безоблачен неделен следобяд.

•             За някои минус е, че няма да издържи същото време, както естествената трева. Средно се чака изкуствената трева да има живот от 7-15 години. Това въпреки всичко е доста време и ще обезпечи на клиента дълги години лесна поддръжка. Въпреки това, някои хора избират естествената трева, тъй като тя ще съществува по-дълго, само че изисква постоянна поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР