Плутон ще премине ретроградно между 27 април до 6 октомври

...
Плутон ще премине ретроградно между 27 април до 6 октомври
Коментари Харесай

Какво значи ретрограден Плутон за всяка зодия през 2021

Плутон ще премине ретроградно сред 27 април до 6 октомври 2021 година Плутон, трансформаторът на зодиака, ще продължи да заема бранша ви на пътешестване, висше обучение, изследвания и връзки с непознати хора или места. През това време Плутон ще се обърне ретроградно (назад) сред април и началото на октомври 2021 година Вашите цели и дейности в тези отдели на живота ви могат да доведат до трансформации. Бихте могли да измененията изцяло вашите системи на убеждения. Това въздействие работи в продължение на доста години и ще продължи до края на 2022 година По време на ретроградната фаза може да откриете някои дълбоки причини за живота си и може би даже ще помислите да живеете в друга страна. 

Овните 

На Овните се препоръчва да заобикалят вземането на значими решения през идващите два месеца, да заобикалят да се включват в нови планове, да не основават напрежение сред приятелите си и вместо това се поучават да бъдат по-разбиращи. 

Телец 

Плутон посредством Козирог ще засегне хората от Телец, когато става въпрос за работата им, където астрологичните знаци ще им затруднят да извършват дилемите си. В същото време Телците ще имат два месеца време да преоценят и трансформират някои аспекти по отношение на своето работно място.

Близнаци 

Близнаците ще имат своите пътувания, изследвания, правила и житейски полезности, повлияни от ретроградната планета Плутон. Близнаците ще отсрочат пътуване или то ще бъде осъществено с огромни компликации и ще би трябвало да извърнат огромно внимание на пътя, с цел да избегнат произшествия. Онези, които чакат вести за следването си, записване във факултет в чужбина, би трябвало да чакат закъснения. 

Рак 

Планетата Плутон ще повлияе на финансовия бранш на знака Рак. Родените в Рак ще би трябвало да се сблъскат с трудности и закъснения при приемането на огромна сума пари, завещание или полезности. Тези, които чакат да получат заем, ще се сблъскат с огромни компликации при приемането му и обстановката не е доста по-добра, когато става въпрос за парите, които те и техният сътрудник имат сега. 

Лъв 

Лъв може да срещне действителни компликации при ръководството на страстите си по градивен метод. Те би трябвало да се научат да спрат да се пробват да управляват другите и да се виждат непременно. Ще би трябвало да сте по-резервирани, с цел да разрешите проблемите си. Колкото повече контролирате себе си, толкоз по-скоро ще разрешите проблемите си. 

Дева 

Родените в знака на Дева ще преживеят назадничав Плутон в своя Дом на труда и здравето, а на Девите се предлага да внимават доста, когато става въпрос за тези въпроси. Те би трябвало да заобикалят ексцесии от всевъзможен тип, да не се преуморяват на работните си места, където ще срещнат многочислени спънки и закъснения при осъществяването на дилемите си.

Везни 

Плутон принуждава родените в знака Везни да преоценят своите усеща и отношение към колегата и децата си. Очаква се отчаяние и разногласия в двойката, а самотните Везни може да се върнат към по-стара връзка. Ситуацията ще бъде по-трудна и за Везните, които се занимават с креативен или спортни действия. 

Скорпион 

Скорпион ще бъдат посрещнати от интервал на преоценка на фамилните и домашни проекти. Скорпионите ще се сблъскат с компликации при осъществяването на действия към дома, които могат да включват преустрояване на къщата, промяна на домове или наемане на пространство, само че също и компликации в административния отдел. В същото време даже връзката с членовете на фамилията ще бъде бурна, където ще се случват сбивания, евентуално поради домакинските отговорности. 

Стрелец 

Родените в знака на Стрелец ще би трябвало да внимават, когато пътуват, тъй като могат да се включат в произшествия по пътя. Ретроградното положение на Плутон ще повлияе на Стрелците, които учат и вземат изявленията и изпити, а също по този начин ще принуди Стрелците да бъдат деликатни при шофиране, да бъдат внимателни, когато приказват с другите и да заобикалят разтягане на връзките с роднините. 

Козирог 

Козирог ще имат своите финанси, наранени от назадничав Плутон, където в продължение на два месеца те ще би трябвало да се оправят с финансови проблеми. Те ще срещнат компликации при приемането на парите, които им дължат, и някои облаги може да се забавят. Препоръчва им се да заобикалят да влагат през този интервал и да харчат парите отговорно. 

Водолей 

Водолей ще имат двумесечен интервал на безпокойствие, стрес и ще бъдат изкушени да вземат прибързани решения и да вършат изказвания, за които ще съжаляват по-късно. Хороскопът предлага успокоение, самообладание и повече релаксация. 

Риби 

Родените в знака Риби ще бъдат посрещнати с двумесечен интервал, в който ще почувстват потребност от изолираност, медитация и самоанализ, като Плутон е назадничав тъкмо в Дома на подсъзнанието. Освен това се предлага на Рибите да бъдат изключително деликатни към здравето и работата си, да лекуват актуалните болести и да не се оставят да бъдат обзети от не толкоз приятните обстановки, които могат да зародят на работното им място.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР