Пловдивското село Белащица потъна в траур след смъртта на младата

...
Пловдивското село Белащица потъна в траур след смъртта на младата
Коментари Харесай

Фатални разкрития за смъртта на красивата и млада майка Вилислава

Пловдивското село Белащица потъна в печал след гибелта на младата и красива 25-годишна Вилислава Русева. Местните хора разказват починалата при злополука с АТВ, като положителна, лъчезарна и общителна. Тя карала триколесното МПС с най-малко 100 км/час по прав пътен сектор, който е под надолнище и това предразполагало водачите да подвигат там високи скорости. Вилислава нямала шофьорска брошура, а във съдбовния 30 април е била и без защитна каска, написа в. Монитор.

АТВ-то я затиснало съдбовно. Шосето, на което е станала злополуката, е прав пътен сектор без дупки. Затова се изключва вероятността грапавина на пътя да е причина за произшествието. Най-вероятната причина е високата скорост, само че с какъв брой тъкмо е карала Вилислава, ще бъде открито от автотехническа експертиза. Назначена е и химическа експертиза, с цел да бъде открито дали неправоспособната шофьорка е пила алкохол или е използвала други упойващи субстанции преди да яхне машината. Пътят палач се намира отвън регулацията на красивото селце, което е известно с първокласните си вилни зони.

Вилислава почина към 13 часа в понеделник, откакто изгубила надзор върху машината. АТВ-то първо прелетяло през канавката и оттова се забило в неособено дебело крайпътно дърво, след което затиснало шофьорката.

Загиналата оставя сираче момиченце на 2 годинки . Вилислава живеела от няколко месеца в Белащица при баба си и дядо си, откакто се разделила с бащата на детето си. Докато била в майчинство, поработвала в магазина за облекла, благосъстоятелност на втората жена на татко си. Родителите на починалата се разделили преди години, като майка й работела в чужбина.

Утре селото ще погребе младата и красива майка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР