Пловдивското певческо дружество Ангел Букорещлиев има удоволствието да покани пловдивчани

...
Пловдивското певческо дружество Ангел Букорещлиев има удоволствието да покани пловдивчани
Коментари Харесай

Пловдивското певческо дружество Ангел Букорещлиев кани днес пловдивчани на юбилеен концерт

Пловдивското певческо сдружение " Ангел Букорещлиев " има удоволствието да предложения пловдивчани и посетители на града на своя дълго чакан Юбилеен концерт във връзка 125 години от основаването на сдружението.

Събитието, под надпис " Песента сдружава, развеселява и утешава ", ще се състои през днешния ден - 15 декември 2021 година от 18.00 часа в залата на читалище " Шалом Алейхем – 1945 " на ул. Христо Г Данов № 20 и е с вход свободен. Концертът се реализира с финансовата поддръжка на Община Пловдив.

За посетителите се изисква показване на зелен документ, според настоящите противоепидемични ограничения и заповедта на Министерство на здравеопазването.

Дружеството насочва специфична покана към всички свои някогашни и сегашни хористи, другари и спомоществователи, както и към феновете на българското и славянско пеене и художествената музика да съпреживеят дружно с актуалните хористи празничното събитие и да отдадат респект на един културен феномен, чието развиване е ситуирано по времевия вектор на три епохи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР