Пловдивският строителен предприемач Симо Касабов беше докаран с белезници в

...
Пловдивският строителен предприемач Симо Касабов беше докаран с белезници в
Коментари Харесай

Нечовешко: 20 години бизнесменът Симо Касабов пребивал жена си

Пловдивският строителен бизнесмен Симо Касабов беше докаран с белезници в съда. По време на съвещанието стана ясно, че мъжът дълги години е упражнявал принуждение над жена си. Още през 2002 година, до момента в който са били гаджета, Касабов е пребил приятелката си.

След като се оженили, физическият и психическият тормоз и икономическата взаимозависимост са траяли повече от 20 години, стана ясно по време на пледоарията на държавният обвинител. 

Бизнесменът не разрешавал на жена си да се вижда нито с приятелките си, нито с околните си. Съпругата е била следена, подслушвана и заключвана в жилището им. Мъжът не е разрешавал на жена си да си купува нищо. 

В момента Димитрия Касабова е в болница с отхвърлен далак, след побой от предишния ден и голям брой телесни повреди. Прокурор Атанс Илиев настоя Симо Касабов да остане в ареста. 

" Моля да се има поради, че пред обществото е ставало дума за обикновено българско семейство с две деца. Ако бъде освободен обаче може да влияе на очевидците ", сподели прокурорът. 

От показанията на едната другарка излиза наяве, че 8-годишното момченце на фамилията, което очевидно е ставало очевидец на насилията, е сънувало по какъв начин убива майка си. Адвокатът сподели, че има данни за закононарушение, само че що се отнася до подслушването на дамата и децата, било общодостъпно и не било грях, изключително по отношение на децата. Дъщерята била на 13 години и евентуално по тази причина е била подслушвана. 

Съдът реши да остави Симо Касабов в ареста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР