Пловдивският окръжен съд остави в ареста Анка Михайлова, обвинена в

...
Пловдивският окръжен съд остави в ареста Анка Михайлова, обвинена в
Коментари Харесай

Окончателно: Майката, обвинена в побой над 2-годишното си дете, остава в ареста

Пловдивският областен съд остави в ареста Анка Михайлова , упрекната в причиняване на тежка телесна щета в изискванията на домашно принуждение на малолетната си щерка на 1 година и 10 месеца.

Магистратите потвърдиха определението на Районния съд в Пловдив, с което по отношение на нея е взета най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Жената, която е осиновителка на детето, бе задържана на 24 септември, откакто лекари от УМБАЛ " Св. Георги " в регионалния град алармират в полицията, че при тях е постъпило дете, за което има подозрение за домашно принуждение. То е било в безсъзнание, с голям брой травматични увреждания - синини с друга отминалост, следи от ухапвания, черепно-мозъчна контузия, скъсване на бял дроб.

Към момента няма усъвършенстване на положението му.

Пловдивският областен съд показа извода на първоинстанционния съд, че от събраните доказателства може да се образува обосновано съмнение, че Михайлова е предизвикала тежките телесни повреди на детето. Според магистратите има действителна заплаха тя да извърши друго закононарушение при мярка, друга от задържане под стража. Съдът откри още, че е налице и действителна заплаха от укриване, защото от данните по делото оказва се, че дамата, която е от Пловдив, контактува с лица, които живеят отвън страната и може да се възползва от това.

За това закононарушение се планува наказване " отнемане от независимост " в размер от 3 до 15 години. Определението на Окръжнния съд в Пловдив е дефинитивно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР