Пловдивският журналист Панчо Благоев, който от години живее в Тайланд,

...
Пловдивският журналист Панчо Благоев, който от години живее в Тайланд,
Коментари Харесай

Пловдивчанин в Банкок: Моля ви, гласувайте и заради нас! СНИМКИ

Пловдивският публицист Панчо Благоев, който от години живее в Тайланд, разказа " изборния ден " за българите в Банкок. Всъщност подобен няма. Защо? Ето какво написа пловдивчанинът в персоналния си профил във Фейсбук:

Изборният ден в Банкок...

Това, несъмнено, е смешка, в Тайланд изборна секция глух За страната ни българите, които обитаваме тук не съществуваме. В уеб страницата на Външно няма алтернатива за откриване на изборна секция в Тайланд, даже и да се съберем 40 български жители, както е по закон.

Виж в прилежащ Лаос и Камбоджа, където я има един файтон българи я не, може. Може и в Сингапур, там най-малко не ни желаят визи.
Бг посолство в Тайланд няма, закриха го преди 10 години. За обикновена консулска услуга, заверка на документи, промяна на паспорт, шофьорска брошура и прочие от Външно министерство те поучават да хванеш самолета за Ханой или Джакарта, където има бг представителства. И защото сме отвън Шенген и " приятелски " Виетнам, и Индонезия ни желаят визи..

Някой беше споделил, че България е там, където има и един българин. Звучи ми като смешка, тъпа смешка...

И най-после една молба: Гласувайте, не оставяйте крадливата тайфа да дефинира ориста ви, вашата и на вашите деца. Гласувайте, всеки съгласно своите убеждения. Гласувайте и поради нас.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР