Пловдивските управници напоследък залагат твърдо на деловия вид, но без

...
Пловдивските управници напоследък залагат твърдо на деловия вид, но без
Коментари Харесай

Дрескод Власт - делови, но в крак с модата

Пловдивските управници в последно време залагат твърдо на деловия тип, само че без да пропущат
стилните трендове в акцентите. В Общинския съвет към този момент рядко могат да се видят мъже в шарени ризи и износени пуловери, нито пък дами с олющени токчета. 
Властта израства, когато става дума за облеклото, демонстрира фотообективът на „ Марица ”, снимал общинските съветници по време на вчерашната сесия.

Най-стилен измежду по традиция бе Георги Колев. Адвокатът бе избрал сако на карета в разнообразни нюанси на сивото, което бе допълнил с кърпичка в пастелни цветове. Секретарят на общината Ангелина Топчиева бе заложила на брошката, изцяло в стилните трендове.

Тежък аксесоар наблягаше сериозността на Айри Мурад. Той носеше огромен пръстен в турско синьо. Мурад бе като Наполеон по време на сесията - по едно и също време говореше по телефона и хрускаше солета и слушаше разискването за ориста на културен център " Тракарт ". 

По традиция Дани Каназирева изглеждаше като дама от корицата на списание за настоятелен дами. Тя бе заложила на стилно черно в тоалета си. В златисто блестяха единствено токчетата на съветничката - тънки и високи, придаващи спомагателна прелест на придвижванията.

Делова, само че елегантна, бе и Пепа Деведжиева. Зам.-председателката на локалния парламент пристигна в тъмносиня риза на бели точки с бяла яка и ръкавели. Тя бе отлично съчетана с прическата - дълга права коса с бретон. 

Вдъхновена от прехода в сезоните Ани Лафчиева от ГЕРБ добави роклята си в ситно черно-бяло каре с необятен шал в три нежни цвята. 

Кметът Иван Тотев заложи на безукорен мрачен костюм, бяла риза и вратовръзка в бордо. Градоначалникът обаче бе сменил малко от визията си с нова прическа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР