Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс заяви, че все още

...
Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс заяви, че все още
Коментари Харесай

Матс Хумелс: Искам да взема решение за бъдещето си наистина късно

Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс съобщи, че към момента не е взето решение за бъдещето му в клуба след края на този сезон. Германците гостуват на Пари Сен Жермен в полуфиналния си реванш от Шампионската лига във вторник, като имат задатък от 1:0 от първата среща. Какво ще се случи през юли, когато договорът му изтича, към момента не е минало през мозъка на Хумелс.

„ Искам да взема решение в действителност късно. Клубът се съгласи с това ", сподели 35-годишният футболист на конференция.

Дортмунд разгласи в петък, че Марко Ройс ще напусне клуба след края на сезона.

Хумелс, който имаше смесена акция, откакто беше отзован и по-късно отритнат от треньора на Германия Юлиан Нагелсман, сподели, че има няколко фактора за това дали той ще остане в Дортмунд, ще се реалокира другаде, или даже ще постави завършек на кариерата си.

„ Искам да видя какви сигнали ми дава тялото ми. Личният ми живот също е проблем. Трябва да мисля за сина си, който потегля на учебно заведение през лятото. Това е значимо за мен ", добави спечелилият от Мондиал 2014, който също подвигна две трофеи в Бундеслигата в първия си престой в Дортмунд и три с Байерн Мюнхен.

Той се завърна в Борусия през 2019 година и може да се изправи против някогашния си тим във финала на Шампионската лига на Уембли на 1 юни.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР