КЛИВЛАНД (АП) — Пазителите губят своя изключителен водещ нападател за

...
КЛИВЛАНД (АП) — Пазителите губят своя изключителен водещ нападател за
Коментари Харесай

Пазителите поставят водещия нападател на AL Стивън Куан в списъка с контузени, повишават най-добрия перспективен играч Кайл Манзардо

КЛИВЛАНД (АП) — Пазителите губят своя извънреден водещ нападател за малко и прибавят един със мощ и капацитет.

Кливланд сложи аутфилдера Стивън Куан, който води в AL със приблизително 0,353, в 10-дневния лист с контузени в понеделник с разтегнато сухожилие, което получи, до момента в който пускаше топка през уикенда.

Контузията на Куан дава късмет на тима да разпространява надеждната вероятност Кайл Манзардо, който биеше питчъри от второстепенната лига този сезон и в този момент ще се причисли към състава на Кливланд, който може да употребява някои междинни мускули.

Пазителите бяха един от ранните изненадващи тимове за сезона – те са с 22-12, които се насочват към откриването на серията против Детройт – като Куан е огромна причина за бързия старт на клуба.

Той наподобява стартира или е в в средата на съвсем всяко рали, а 26-годишният Куан продължава да бъде един от най-хубавите отбранителни външни играчи в лигата. Миналата година той завоюва втората си поредна златна ръкавица.

Куан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР