Пловдивските тийнейджъри полудяха по кей-попа. Десетокласничката Лилия Тихова от танцова

...
Пловдивските тийнейджъри полудяха по кей-попа. Десетокласничката Лилия Тихова от танцова
Коментари Харесай

Нова мания: Пловдивски тийнейджъри луднаха по кей-попа

Пловдивските младежи полудяха по кей-попа. Десетокласничката Лилия Тихова от танцова група " Haechi " към този момент е записала курсове по корейски, с цел да схваща текстовете на обичаните си кей-поп песни. Възпитаничката на Английската гимназия изясни пред " Марица ", че в Пловдив има доста младежи, които също са почитатели на актуалния южнокорейски поп.

Лилия показа, че почнала да слуша кей-поп при започване на предходната година, само че не е предполагала, че музиката ще я докара до нови другарства и занимания. Няколко месеца по-късно схванала, че в Пловдив има " кей-поп танци ", и се записала в групата " Haechi ", където намерила доста нови познанства, а хората там са се трансформирали във второто <210> семейство. " Кей-поп танците са ритмични и динамични, разликата с другите типове танци е, че в кей-попа всяка ария има своя хореография и ти избираш какъв жанр искаш да танцуваш - някои песни са хип-хоп, други са латино, денс, джаз, реге, кънтри и даже блус ", разкри ученичката.

Пловдивските младежи си нямат преподавател, който да им оказва помощ, нямат дизайнер, сами си заплащат залата, а главно Лилия прави костюмите. Тинейджърката показа, че преподава танци на по-малките и в групата им постоянно са отворени за нови хора и другарства. Лили призна, че около кей-поп музиката и танците е заобичала корейските обичаи, просвета и жанр на живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР