Пловдивските шофьорки явно са най-добрите. След като вчера оборотна танцьорка

...
Пловдивските шофьорки явно са най-добрите. След като вчера оборотна танцьорка
Коментари Харесай

След пловдивската оборотна танцьорка, помляла 10 коли, се появиха други две мадами, скрили шапката на всички с маневрите си

Пловдивските шофьорки очевидно са " най-хубавите ". След като през вчерашния ден оборотна танцьорка съумя да опустоши 10 коли, то в този момент се появи нейна " колежка ", която за благополучие не направи пакости, само че събра погледите на всички. Ха напред, ха обратно! Със комплицирана маневра и навигация пловдивска шофьорка се опита да „ прескочи” колчета на улица в Пловдив. Участъкът е до зоологическата градина – улицата е заградена, само че това очевидно не стопира девойката. На видео, снимано от минувач се вижда по какъв начин момичето прави всичко допустимо, с цел да премине през кръстовището, макар преградата.

Колчетата, явно не са проблем за нея и прави обезверен опит да премине като се качи и на тротоара. В помощ идва и нейната спътничка, която няколко пъти излиза от автомобила и ревизира каква е обстановката. След като видели, че се трансформират в „ ТВ звезди”, двете героини прекратили маневрата и създали противоположен завой, с цел да излязат от улицата. Последвал и опит да накарат пловдивчанина, снимал маневрата, да изтрие видеоклипа, само че несполучлив.

След като той го разгласил в обществените мрежи, шофьорката още веднъж се свързала с него, с цел да го отстрани. Той обаче е безапелационен, че това няма да стане – защото обстановката е неуместна и би трябвало да се спрат сходни нарушавания.
Дори и кметът на Пловдив Иван Тотев е споделил видеото във фейсбук профила си с реторичен привет „ Браво”.


Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР