Пловдивски шофьор се вбеси до краен предел, след като дама

...
Пловдивски шофьор се вбеси до краен предел, след като дама
Коментари Харесай

Див екшън: Пловдивчанин мята яйца по шофьорка, засякла го на пътя

Пловдивски водач се вбеси до краен лимит, откакто дама зад кормилото му засече остро пътя и едвам не провокира тежко меле до Сточна гара. Проследил я след изцепката и почнал да я замеря с яйца. Удоволствието и грозните подиуми обаче му костват 100 лева санкция, написа Марица.

Случката се разиграла малко след 17 часа на 19 март предходната година. Шофьорката бързала със шкодата си към детската градина, с цел да вземе детето си. Спускайки се от Бетонния мост, при кръстовището на бул. „Христо Ботев “ и ул. „Авксентий Велешки “ тя се престроила от последна дясна, през междинна и в последна лява лента, с цел да направи ляв завой към ул. „Авксентий Велешки “.

В този миг пресякла рисково пътя на пловдивчанин зад кормилото, който се вбесил. Екстремно натиснал спирачката, с цел да предотврати злополука, поради което му се разпиляли покупките, в това число кокоши яйца, които се изпотрошили.

Ядосаният я наблюдавал до идването й пред детската градина, където спрял автомобила си до нейния, слязъл и замерил предното стъкло на колата ѝ с две от счупените яйца, като й изкрещял, че не е „ естествена “. Жената се уплашила доста и не съумяла да запомни регистрационния номер на кибритлията. Така казусът завършил. След известно време обаче, инцидентно го срещнала в Пловдив и записала номера, след което съобщила в полицията.

Така водачът бил измамен под отговорност и изправен пред съда. Магистратите решили, че би трябвало да отнесе санкция в размер на 100 лева по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР