Пловдивски дрифтър отнесе солена глоба с мирис на изгорели гуми,

...
Пловдивски дрифтър отнесе солена глоба с мирис на изгорели гуми,
Коментари Харесай

Мъртвопиян дрифтър от Пловдив отнесе 5 бона глоба

Пловдивски дрифтър отнесе солена санкция с аромат на изгорели гуми, научи „ Марица “. Той ще би трябвало да брои 5 бона поради майсторските си осъществявания по улиците на града под тепетата и поради отхвърли си да бъде тестван за приложимост на алкохол.

Привечер младежът седнал зад кормилото на хондата си и тръгнал към гаджето си. След като го качил в колата, той решил да се изфука и да показва какви шофьорски умения има. На кръстовището на бул. „ България “ с ул. „ Дилянка “ почнал да върти гуми и да усуква колата наляво-надясно, вдигайки голяма пушилка. Останалите водачи заковали спирачките, с цел да създадат път на дрифтъра и да го оставят да се изнесе.

Секунди по-късно младежът видял, че колата му е цялата в прахуляк. Тръгнал към близка автомивка, само че не подозирал какво го чака. Свидетели на неговото осъществяване с аромат на изгорели гуми станали двама униформени, които патрулирали наоколо. Те го последвали и го заковали на автомивката. Когато се доближили до него открили, че мирише мощно на алкохол, а до неговото място имало бутилка пиячка. Служителите на реда поискали да го тестват с дрегер, само че дрифтърът изрично отказал. Последвали два акта – 3000 лева за въртенето на гуми и 2000 лева за отхвърли от подлагане на проба.

Младият водач обжалвал актовете пред съда, само че блъснал на камък. Магистратите удостоверили глобите на обща стойност 5 бона. Все отново дрифтърът има последна опция да апелира пред Административния съд в Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР